Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Pomoćnik ministra odbrane Draško Jovanović i v.d. načelnika Generalštaba VCG viceadmiral Dragan Samardžić primili vojnog atašea Makedonije pukovnika Donče Kuzmanova

Objavljeno: 29.07.2008. 00:14 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra odbrane za politiku odbrane Draško Jovanović i vršilac dužnosti načelnika Generalštaba VCG, viceadmiral Dragan Samardžić, primili su danas u odvojene posjete novoimenovanog vojnog atašea Republike Makedonije, pukovnika Donče Kuzmanova.

Zvaničnici Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore poželjeli su dobrodošlicu pukovniku Kuzmanovu i upoznali ga sa osnovnim aktivnostima Ministarstva i procesima u Vojsci Crne Gore.

U razgovorima je konstatovano da je dosadašnja saradnja između dva ministarstva, kao i između Vojske Crne Gore i Oružanih snaga Makedonije bila veoma dobra. Takođe je izraženo uvjerenje da će ta saradnja biti nastavljena i u narednom periodu, čemu će doprinijeti i dolazak rezidencijalnog atašea Republike Makedonije u Crnu Goru.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?