Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Помоћник министра одбране Драшко Јовановић и в.д. начелника Генералштаба ВЦГ вицеадмирал Драган Самарџић примили војног аташеа Македоније пуковника Донче Кузманова

Објављено: 29.07.2008. 00:14 Аутор: Насловна страна
Помоћник министра одбране за политику одбране Драшко Јовановић и вршилац дужности начелника Генералштаба ВЦГ, вицеадмирал Драган Самарџић, примили су данас у одвојене посјете новоименованог војног аташеа Републике Македоније, пуковника Донче Кузманова.

Званичници Министарства одбране и Војске Црне Горе пожељели су добродошлицу пуковнику Кузманову и упознали га са основним активностима Министарства и процесима у Војсци Црне Горе.

У разговорима је констатовано да је досадашња сарадња између два министарства, као и између Војске Црне Горе и Оружаних снага Македоније била веома добра. Такође је изражено увјерење да ће та сарадња бити настављена и у наредном периоду, чему ће допринијети и долазак резиденцијалног аташеа Републике Македоније у Црну Гору.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?