Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Otvorena ponuda po javnom tenderu za prodaju i dugoročni zakup turističkog kompleksa Bigovo-Trašte

Objavljeno: 26.06.2009. 20:17 Autor: Naslovna strana
Tenderska komisija za turističku valorizaciju Kumbor, Trašte, Bigovo, na današnjoj sjednici, otvorila je dostavljenu ponudu po javnom tenderu za prodaju i dugoročni zakup turističkog kompleksa Bigovo-Trašte u opštini Kotor, koji je zatvoren 22. juna 2009. godine. U predviđenom roku ponudu je dostavila kompanija "Robert Placzek Holding" AG, Beč Austrija.

Kompanija "Robert Placzek Holding" AG ponudila je kupovnu cijenu u iznosu od 1.385.640 eura, dok je za dugoročni zakup na 30 godina ponudila cijenu od 5 eura po kvadratnom metru godišnje. Planirane ukupne investicije kompanije su 93,4 miliona eura.

Javnim tenderom oglašena je prodaja turističkog kompleksa Bigovo Trašte - Kotor, koga čini zemljište površine 38.490 m2, kao i dugoročni zakup do 30 godina nepokretnosti koju čini zemljište površine 1.148 m2 u Glavatičićima, u dužini zahvata Turističkog kompleksa Bigovo Trašte Kotor.

Nakon utvrđivanja formalno-pravne ispravnosti dostavljene ponude, Tenderska komisija će u roku od 15 dana ocijeniti pristiglu ponudu i o tome informisati Savjet za privatizaciju.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?