Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Отворена понуда по јавном тендеру за продају и дугорочни закуп туристичког комплекса Бигово-Траште

Објављено: 26.06.2009. 20:17 Аутор: Насловна страна
Тендерска комисија за туристичку валоризацију Кумбор, Траште, Бигово, на данашњој сједници, отворила је достављену понуду по јавном тендеру за продају и дугорочни закуп туристичког комплекса Бигово-Траште у општини Котор, који је затворен 22. јуна 2009. године. У предвиђеном року понуду је доставила компанија "Роберт Плацзек Холдинг" АГ, Беч Аустрија.

Компанија "Роберт Плацзек Холдинг" АГ понудила је куповну цијену у износу од 1.385.640 еура, док је за дугорочни закуп на 30 година понудила цијену од 5 еура по квадратном метру годишње. Планиране укупне инвестиције компаније су 93,4 милиона еура.

Јавним тендером оглашена је продаја туристичког комплекса Бигово Траште - Котор, кога чини земљиште површине 38.490 м2, као и дугорочни закуп до 30 година непокретности коју чини земљиште површине 1.148 м2 у Главатичићима, у дужини захвата Туристичког комплекса Бигово Траште Котор.

Након утврђивања формално-правне исправности достављене понуде, Тендерска комисија ће у року од 15 дана оцијенити пристиглу понуду и о томе информисати Савјет за приватизацију.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?