Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić primio je ambasadora Austrije u Crnoj Gori Floriana Rauniga

Objavljeno: 13.08.2009. 18:45 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Austrije u Crnoj Gori Floriana Rauniga.
Tom prilikom, ministar Vučinić istakoa je veliki doprinos ambasadora Rauniga veoma dobroj saradnji koju Crna Gora ima sa Austrijom i koja je rezultirala značajnim razvojnim aktivnostima u Crnoj Gori. Takođe, istakao je kao kvalitetnu dosadašnju saradnju oružanih snaga dvije zemlje u obuci pripadnika planinskih jedinica u alpinizmu i istakao uvjerenje da će saradnja u oblasti odbrane biti i dalje unaprijeđena. On je izrazio zadovoljstvo uspješnom saradnjom sa austrijskom kompanijom koja je za potrebe crnogorske Vojske realizovala namjenske radove na terenskim vozilima koja će biti isporučena do kraja septembra.
Ambasador Raunig, izražavajući veliko zadovoljstvo četvorogodišnjim radom i boravkom u Crnoj Gori, ocijenio je dosadašnju bilateralnu saradnju kao veoma uspješnu. Takođe, on je kazao da su odnosi dvije zemlje na veoma visokom nivou i ocijenio da su tome značajno doprinijeli predstavnici crnogorskih institucija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?