Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио је амбасадора Аустрије у Црној Гори Флориана Раунига

Објављено: 13.08.2009. 18:45 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је данас у опроштајну посјету амбасадора Аустрије у Црној Гори Флориана Раунига.
Том приликом, министар Вучинић истакоа је велики допринос амбасадора Раунига веома доброј сарадњи коју Црна Гора има са Аустријом и која је резултирала значајним развојним активностима у Црној Гори. Такође, истакао је као квалитетну досадашњу сарадњу оружаних снага двије земље у обуци припадника планинских јединица у алпинизму и истакао увјерење да ће сарадња у области одбране бити и даље унапријеђена. Он је изразио задовољство успјешном сарадњом са аустријском компанијом која је за потребе црногорске Војске реализовала намјенске радове на теренским возилима која ће бити испоручена до краја септембра.
Амбасадор Рауниг, изражавајући велико задовољство четворогодишњим радом и боравком у Црној Гори, оцијенио је досадашњу билатералну сарадњу као веома успјешну. Такође, он је казао да су односи двије земље на веома високом нивоу и оцијенио да су томе значајно допринијели представници црногорских институција.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?