Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić posjetio Opštinu Danilovgrad

Objavljeno: 14.08.2009. 01:35 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić posjetio je danas Opštinu Danilovgrad, u prisustvu predsjednika Opštine Branislava Đuranovića, direktora Direkcije za javne radove Žarka Živkovića i predstavnika Direkcije za saobraćaj i Vojske Crne Gore.

Tom prilikom, prisutni su obišli raskrsnicu na ulazu u grad, na prostoru gdje će biti izgrađen kružni tok sa bulevarom i pristupnim saobraćajnicima. Posjeta je bila prilika da se dogovori saradnja na izgradnji tog važnog infrastrukturnog projekta, koji će značajno doprinijeti bezbjednosti učesnika u saobraćaju na toj dionici.

Predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore iskazali su spremnost izmještanja postojeće prilazne saobraćajnice kasarni Milovan Šaranović što je neophodno za realizaciju projekta. Takođe, bilo je riječi i o izgradnji stambene zgrade u toj Opštini za pripadnike crnogorske Vojske.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?