Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић посјетио Општину Даниловград

Објављено: 14.08.2009. 01:35 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић посјетио је данас Општину Даниловград, у присуству предсједника Општине Бранислава Ђурановића, директора Дирекције за јавне радове Жарка Живковића и представника Дирекције за саобраћај и Војске Црне Горе.

Том приликом, присутни су обишли раскрсницу на улазу у град, на простору гдје ће бити изграђен кружни ток са булеваром и приступним саобраћајницима. Посјета је била прилика да се договори сарадња на изградњи тог важног инфраструктурног пројекта, који ће значајно допринијети безбједности учесника у саобраћају на тој дионици.

Представници Министарства одбране и Војске Црне Горе исказали су спремност измјештања постојеће прилазне саобраћајнице касарни Милован Шарановић што је неопходно за реализацију пројекта. Такође, било је ријечи и о изградњи стамбене зграде у тој Општини за припаднике црногорске Војске.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?