Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Konsultacije o Strategijskom pregledu odbrane

Objavljeno: 20.10.2009. 22:40 Autor: Naslovna strana
Ekspertski tim NATO-a, predvođen direktorom Direktorata za planiranje snaga Frenkom Bolandom, boravi u posjeti Ministarstvu odbrane Crne Gore 20. i 21. oktobra 2009. godine. Cilj posjete je stručna rasprava o Strategijskom pregledu odbrane Crne Gore koji sadrži najznačajnije segmente, zaključke i srednjoročna rješenja razvoja Vojske Crne Gore.

Finalna verzija SPO, jednog od najvažnijih dokumenata kada je u pitanju odbrana Crne Gore, trebalo bi da bude gotova do kraja ove godine.

Nakon radnih sastanaka, u srijedu, 21. oktobra 2009. godine, sa početkom u 12,30 sati, predstavnicima medija obratiće se šef Odsjeka za strategijsko planiranje odbrane kapetan bojnog broda Branislav Keković i direktor Direktorata za planiranje snaga NATO Frenk Boland.

Dolazak novinarskih ekipa je predviđen do 12,15 sati. Akreditacije izvršiti neposredno prije početka konferencije na prijavnici Ministarstva odbrane.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?