Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Консултације о Стратегијском прегледу одбране

Објављено: 20.10.2009. 22:40 Аутор: Насловна страна
Експертски тим НАТО-а, предвођен директором Директората за планирање снага Френком Боландом, борави у посјети Министарству одбране Црне Горе 20. и 21. октобра 2009. године. Циљ посјете је стручна расправа о Стратегијском прегледу одбране Црне Горе који садржи најзначајније сегменте, закључке и средњорочна рјешења развоја Војске Црне Горе.

Финална верзија СПО, једног од најважнијих докумената када је у питању одбрана Црне Горе, требало би да буде готова до краја ове године.

Након радних састанака, у сриједу, 21. октобра 2009. године, са почетком у 12,30 сати, представницима медија обратиће се шеф Одсјека за стратегијско планирање одбране капетан бојног брода Бранислав Кековић и директор Директората за планирање снага НАТО Френк Боланд.

Долазак новинарских екипа је предвиђен до 12,15 сати. Акредитације извршити непосредно прије почетка конференције на пријавници Министарства одбране.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?