Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto "Nacrt zakona o sudskim vještacima"

Objavljeno: 16.07.2004. 18:33 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo pravde Republike Crne Gore i Udruženje sudskih vještaka Crne Gore organizuju Okrugli sto "Nacrt zakona o sudskim vještacima" koji će se održati 19. jula 2004. godine u Podgorici, u Hotelu "Crna Gora", "Zeleni salon", sa početkom u 11,00 sati.

Zakon o sudskim vještacima je nastavak reformskih aktivnosti Ministarstva pravde u oblasti pravosođa. Na izradi ovog Zakona Ministarstvo pravde sarađuje sa Udruženjem sudskih vještaka Crne Gore. Okrugli sto "Nacrt zakona o sudskim vještacima" je prirodan nastavak te saradnje. Radi pribavljanja što većeg broja sugestija i primjedbi na test Nacrta, organizatori bi cijelini da i Vi uzmete učešće u radu Okruglog stola, uz uvjerenje da će rasprava time dobiti na kvalitetu.

Napominjemo da Nacrt zakona o sudskim vještacima možete naći i na internet stranici Ministarstva pravde: http://www.pravda.cg.yu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?