Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто "Нацрт закона о судским вјештацима"

Објављено: 16.07.2004. 18:33 Аутор: Насловна страна
Министарство правде Републике Црне Горе и Удружење судских вјештака Црне Горе организују Округли сто "Нацрт закона о судским вјештацима" који ће се одржати 19. јула 2004. године у Подгорици, у Хотелу "Црна Гора", "Зелени салон", са почетком у 11,00 сати.

Закон о судским вјештацима је наставак реформских активности Министарства правде у области правосођа. На изради овог Закона Министарство правде сарађује са Удружењем судских вјештака Црне Горе. Округли сто "Нацрт закона о судским вјештацима" је природан наставак те сарадње. Ради прибављања што већег броја сугестија и примједби на тест Нацрта, организатори би цијелини да и Ви узмете учешће у раду Округлог стола, уз увјерење да ће расправа тиме добити на квалитету.

Напомињемо да Нацрт закона о судским вјештацима можете наћи и на интернет страници Министарства правде: хттп://www.правда.цг.yу.

Тагови

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?