Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani uputio čestitke vjernicima katoličke vjeroispovjesti

Objavljeno: 24.12.2008. 22:58 Autor: Naslovna strana

Povodom nastupajućih blagdana, ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani uputio je nadbiskupu barskom - Monsinjoru Zefu Gašiju, biskupu kotorskom - Monsinjoru Iliji Janjiću, svećenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti čestitku sljedeće sadržine:

Riječi Stvoritelja obavezuju ljude na poštovanje neprolaznih vrijednosti istine i pravde i njihovu primjenu na putu dobra i zajedničkog suživota svih na našem crnogorskom prostoru.

Neka mir, radost i obilje Božjeg blagoslova ispuni Vaša srca i Vaše domove tijekom božićnih blagdana i neka Vas prati u cijeloj Novoj 2009. godini.

Uz želje da predstojeći blagdani budu dani susreta sa Bogom, susreta koji jedini može mijenjati ljude i svijet na bolje, Vama osobno, svećenstvu, redovništvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti iskreno čestitam božićne i novogodišnje praznike.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?