Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани упутио честитке вјерницима католичке вјероисповјести

Објављено: 24.12.2008. 22:58 Аутор: Насловна страна

Поводом наступајућих благдана, министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани упутио је надбискупу барском - Монсињору Зефу Гашију, бискупу которском - Монсињору Илији Јањићу, свећенству и свим вјерницима католичке вјероисповјести честитку сљедеће садржине:

Ријечи Створитеља обавезују људе на поштовање непролазних вриједности истине и правде и њихову примјену на путу добра и заједничког суживота свих на нашем црногорском простору.

Нека мир, радост и обиље Божјег благослова испуни Ваша срца и Ваше домове тијеком божићних благдана и нека Вас прати у цијелој Новој 2009. години.

Уз жеље да предстојећи благдани буду дани сусрета са Богом, сусрета који једини може мијењати људе и свијет на боље, Вама особно, свећенству, редовништву и свим вјерницима католичке вјероисповјести искрено честитам божићне и новогодишње празнике.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?