Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Čestitka ministra za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuada Nimanija povodom katoličkog Uskrsa

Objavljeno: 10.04.2009. 15:29 Autor: Naslovna strana
Povodom velikog hrišćanskog praznika Uskrsa, ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani uputio je nadbiskupu barskom monsinjoru Zefu Gašiju, biskupu kotorskom monsinjoru Iliji Janjiću, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti čestitku sljedeće sadržine:

Svima koji proslavljaju Uskrs srdačno čestitam praznik Hristovog uskrsnuća. Od srca im želim da ovaj Uskrs dočekaju i provedu radosno i u miru, ispunjeni vjerom i okruženi ljubavlju bližnjih.

Svojim uskrsnućem Gospod nam je potvrdio najradosniju istinu o vječnom životu, podigao je zavesu između ovoga i onoga sveta. Potvrdio je da njegovo uskrsnuće samo prethodi našem opštem uskrsnuću koje će se dogoditi jednoga dana.

Njegujući običaje svoje vjere i kulture, želim da praznične dane provedete u radosti i miru i da vam ovaj praznik donese blagostanje, porodičnu sreću i uspeh.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?