Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Честитка министра за заштиту људских и мањинских права Фуада Ниманија поводом католичког Ускрса

Објављено: 10.04.2009. 15:29 Аутор: Насловна страна
Поводом великог хришћанског празника Ускрса, министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани упутио је надбискупу барском монсињору Зефу Гашију, бискупу которском монсињору Илији Јањићу, свештенству и свим вјерницима католичке вјероисповјести честитку сљедеће садржине:

Свима који прослављају Ускрс срдачно честитам празник Христовог ускрснућа. Од срца им желим да овај Ускрс дочекају и проведу радосно и у миру, испуњени вјером и окружени љубављу ближњих.

Својим ускрснућем Господ нам је потврдио најрадоснију истину о вјечном животу, подигао је завесу између овога и онога света. Потврдио је да његово ускрснуће само претходи нашем општем ускрснућу које ће се догодити једнога дана.

Његујући обичаје своје вјере и културе, желим да празничне дане проведете у радости и миру и да вам овај празник донесе благостање, породичну срећу и успех.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?