JAVNI POZIV- NACRT ZAKONA O TURIZMU I UGOSTITELJSTVU

Objavljeno: 06.12.2021. 13:03 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, br. 41/18), Ministarstvo ekonomskog razvoja daje na javnu raspravu

NACRT ZAKONA O TURIZMU I UGOSTITELJSTVU 

 i upućuje

JAVNI POZIV

stručnoj javnosti, građanima i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o turizmu i ugostiteljstvu.

Javna rasprava će trajati 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona o turizmu i ugostiteljstvu mogu dostaviti Ministarstvu ekonomskog razvoja u pisanoj formi na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: marjan.milacic@mek.gov.me, tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Sa subjektima koji za to iskažu interesovanje Ministarstvo ekonomskog razvoja će održati zasebne sastanke na kojima isti mogu iznijeti svoje stavove, mišljenja, primjedbe i sugestije o Nacrtu zakona.

Ministarstvo ekonomskog razvoja će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?