JAVNI POZIV za javnu raspravu o Nacrtu Zakona o Registru nameta

Objavljeno: 02.07.2021. 09:17 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, br. 41/18), MINISTARSTVO EKONOMSKOG RAZVOJA daje na javnu raspravu NACRT ZAKONA O REGISTRU NAMETA i upućuje JAVNI POZIV građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o Registru nameta, koji je pripremilo Ministarstvo ekonomskog razvoja.

Javna rasprava će trajati 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Nacrt zakona o Registru nameta će biti dostupan javnosti na internet stranici Ministarstva ekonomskog razvoja i portalu e-uprave.

Takođe, ovim putem vas obavještavamo i da će se okrugli sto povodom Nacrta zakona o registru, održati u srijedu, 07. jula sa početkom u 10 časova, u velikoj sali u staroj zgradi Vlade. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezna je potvrda prisustva putem mail-a gordana.stanisic@mek.gov.me.

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona o Registru nameta mogu dostaviti Ministarstvu ekonomskog razvoja u pisanoj formi na adresu: Rimski trg 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: gordana.stanisic@mek.gov.me, na Obrascu za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt zakona.

Ministarstvo ekonomskog razvoja će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

U prilogu možete preuzeti:

  • Program javne rasprave
  • Nacrt Zakona o Registru nameta
  • RIA
  • Obrazac 4 

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?