Javni poziv za NVO - Sektorska analiza za oblast inkluzivnog obrazovanja

Objavljeno: 22.04.2024. 11:06 Autor: Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija

U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija i u vezi člana 32a Zakona o nevladinim organizacijama, Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija objavljuje 

JAVNI POZIV

zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2025. godini za oblast inkluzivnog obrazovanja. 

Predstavnici nevladinih organizacija mogu svoje komentare na predlog Sektorske analize za oblast inkluzivnog obrazovanja dostaviti Ministarstvu na e-mail: aleksandra.kuc@mpni.gov.me najkasnije do 6. maja 2024. godine.

Tekst nacrta Sektorske analize za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz budžeta za 2025. godinu nalazi se u nastavku. 

Dokumenta

Detalji javnog poziva:

Nadležna institucija:Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija
Objavljen: 22.04.2024.
Rok za prijavu: 06.05.2024.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?