Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

OBAVJEŠTENJE O MJESTU I VREMENU POLAGANJA ISPITA ZA PRIPRAVNIKE U SUDOVIMA I DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU

Objavljeno: 02.06.2021. 11:45 Autor: Ministarstvo pravde


Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava će organizovati polaganje ispita za pripravnike u sudovima i Državnom tužilaštvu u subotu 19. juna 2021. godine.

Obavještavaju se kandidati da će se ispit za pripravnike održati sa početkom u 9h, u amfiteatru I i II Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, Ul. 13. jula br. 2, na prvom spratu (molimo kandidate da budu na Pravnom fakultetu u 08:30h kako bi izvršili provjeru identiteta i podijeli pisane zadatke).

Kandidati su dužni sa sobom donijeti ličnu kartu ili drugi dokument kojim se može ustanoviti identitet.

Kandidati koji su prijavili ispitu putem sajta e-uprave dužni su na dan polaganja ispita donijeti original (na uvid) ili ovjerene kopije diplome ili uvjerenja.

Polaganje ispita, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, biće organizovano uz poštovanje mjera fizičke distance, obavezu kandidata i članova Komisije da tokom trajanja ispita nose zaštitne maske, upotrebu sredstava za dezinfekciju ruku i sl.

S tim u vezi kandidati su u obavezi da - tokom čekanja ispred zgrade i prostorije u kojoj se održava ispit drže međusobnu fizičku distancu, tj. zabranjeno je grupisanje kandidata;

- prilikom ulaska u zgradu i tokom trajanja ispita nose zaštitne maske (kandidati donose svoje maske i ponesu sopstvenu olovku

- prilikom ulaska/izlaska u prostoriju u kojoj se održava ispit dezinfekcionim sredstvima dezinfekuju ruke, a nakon završetka ispita zabranjeno je zadržavanje ispred zgrade u kojoj je ispit organizovan.


Sekretar Komisije:

Veljko Vučković

Br. tel: 020/407-519

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?