Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje o vremenu i mjestu polaganja pisanog dijela notarskog ispita

Objavljeno: 14.10.2021. 08:46 Autor: Ministarstvo pravde

Obavještavaju se kandidati kojima je rješenjem rukovodioca Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava odobreno polaganje notarskog ispita, da je polaganje pisanog dijela ispita zakazano za 01. novembar 2021. godine u 10 časova  na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici, ul. 13 jula.

Kandidati mogu koristiti odgovarajuće zakonske tekstove neophodne  za izradu pisanog dijela ispita.

Molimo kandidate da budu na Pravnom fakultetu u 9 i 30h kako bi izvršili provjeru indetiteta i podijelili pisane zadatke.

Na ime troškova polaganja pisanog dijela ispita potrebno je da kandidati uplate iznos od 250 eura na žiro račun 832-1132-02 Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava, o čemu treba da prilože sekretaru Komisije dokaz na dan polaganja pisanog dijela ispita.

Nakon ocjene pisanog zadatka, dešifrovanje će se izvršiti u prisustvu kandidata, a o usmenom dijelu ispita kandidati će biti blagovremeno obaviješteni.

Polaganje pisanog dijela ispita održaće se u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, uz poštovanje mjera fizičke distance, nošenje zaštitne maske tokom trajanja ispita i upotrebu sredstava za dezinfekciju.

Kandidati su obavezni da tokom čekanja ispred prostorije za održavanje ispita drže međusobnu fizičku distancu, i prilikom ulaska/izlaska u prostoriju dezinfekuju ruke. Nakon završetka ispita zabranjeno je zadržavanje ispred zgrade u kojoj je ispit organizovan.


Sekretar Komisije za polaganje notarskog ispita

Nataša Novaković

Tel: +382 20 407 506

e-mail:natasa.novakovic@mpa.gov.me

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?