Održan drugi Info dan za IPA Grant šemu „Naučni potencijal u službi inovacija“

Objavljeno: 15.07.2021. 10:15 Autor: Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta u saradnji sa Ministarstvom finansija i socijalnog staranja, organizovalo je danas, 15. jula 2021. godine, u virtuelnom formatu, drugi po redu Info dan povodom objave Poziva za IPA Grant šemu „Naučni potencijal u službi inovacija“.

U uvodnom dijelu, prisutnima se, u ime Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta, obratila mr Smilja Kažić Vujačić, načelnica Direkcije za međunarodnu saradnju koja je predstavila tematski dio Poziva, sa fokusom na prioritete Poziva, potencijalne aplikante te prihvatljive aktivnosti.

Info dan

U ime Ministarstva finansija i socijalnog staranja predstavljeni su: tehnički i proceduralni aspekt kao i finansijski aspekt Poziva, u odnosu na koje je bilo i najviše interesovanja učesnika događaja.

Događaju su prisustvovali predstavnici akademskog, poslovnog i NVO sektora, kao i predstavnici licenciranih naučnoistraživačkih ustanova.

Podsjetimo, Poziv za podnošenje projektnih prijedloga pod ovom Grant šemom objavljen je 14. juna 2021. godine sa rokom za dostavu 20. avgust 2021. godine u 15:30 sati. Ukupna vrijednost Grant šeme je 1.176.470,60 EUR, a vrijednost pojedinačnog granta je minimalno 80.000,00 EUR, maksimalno 125.000,00 EUR.

Unastavku možete preuzeti prezentacije. 

 

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?