Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sastanak ministarke Injac sa članovima Savjeta za odbranu i bezbjednost

Objavljeno: 12.04.2021. 20:18 Autor: Biro za odnose sa javnošću MO

Danas je u Vili Gorica održan sastanak ministarke odbrane, prof. dr Olivere Injac, sa članovima Savjeta za odbranu i bezbjednost, predsjednikom Crne Gore, gospodinom Milom Đukanovićem, predsjednikom Skupštine, gospodinom Aleksom Bečićem i predsjednikom Vlade, gospodinom Zdravkom Krivokapićem, a povodom rješavanja važnih pitanja za funkcionisanje Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore.

Na sastanku su razmatrana brojna pitanja vezana za odluke koje su u nadležnosti Savjeta za odbranu i bezbjednost, a odnose se na postavljenja, unapređenja i razrešenja oficira Vojske, na dužnostima u Vojsci i Ministarstvu odbrane.

Među tim pitanjima, svakako je bilo najvažnije imenovanje novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore. Očekuje se da odluka Savjeta za odbranu i bezbjednost o imenovanju novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore bude donijeta na sjednici Savjeta, koja će se održati do kraja ove sedmice.

Ovim saopštenjem, Ministarstvo odbrane želi da informiše javnost o temama sastanka, a povodom dezinformacija koje su prenijeli pojedini mediji.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?