Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Састанак са НВО

Објављено: 04.03.2014. 20:52 Аутор: ПР служба
Директорат за унапријеђење и заштиту права мањинских народа и других мањинских националних заједница Министарства за људска и мањинска права сходно својим редовним активностима према Програму рада Министарства организовало је , у петак 28.02.2014. године састанак са невладиним организацијама ради представљања активности Министарства у 2013. години, као и планираних активности у 2014. години.

Како се Министарство за људска и мањинска права бави питањем положаја и унапријеђења мањинских народа у Црној Гори и активно сарађује са невладиним сектором по том питању, састанци оваквог типа су пракса коју министарство континуирано спроводи.

Невладине организације су учествовале у изради свих стратешких докумената, дајући свој допринос у мањем или већем обиму.

На позив Министарства одазвале су се НВО Матица Муслимана и Алманах. Остале организације из овг сектора су оправдано биле одсутне.

Представници невладиних организација су упознати од стране представника Министарства са реализованим активностима у 2013. години, као и са плановима у 2014.

Сви присутни су изразили очекивања да ће заједничка сарадња бити успјешно настављена и у 2014. години.

Састанак ће се одржати у просторијама Министарства за људска и мањинска права у 14х.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?