Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sastanak sa NVO

Objavljeno: 04.03.2014. 20:52 Autor: PR služba
Direktorat za unaprijeđenje i zaštitu prava manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica Ministarstva za ljudska i manjinska prava shodno svojim redovnim aktivnostima prema Programu rada Ministarstva organizovalo je , u petak 28.02.2014. godine sastanak sa nevladinim organizacijama radi predstavljanja aktivnosti Ministarstva u 2013. godini, kao i planiranih aktivnosti u 2014. godini.

Kako se Ministarstvo za ljudska i manjinska prava bavi pitanjem položaja i unaprijeđenja manjinskih naroda u Crnoj Gori i aktivno sarađuje sa nevladinim sektorom po tom pitanju, sastanci ovakvog tipa su praksa koju ministarstvo kontinuirano sprovodi.

Nevladine organizacije su učestvovale u izradi svih strateških dokumenata, dajući svoj doprinos u manjem ili većem obimu.

Na poziv Ministarstva odazvale su se NVO Matica Muslimana i Almanah. Ostale organizacije iz ovg sektora su opravdano bile odsutne.

Predstavnici nevladinih organizacija su upoznati od strane predstavnika Ministarstva sa realizovanim aktivnostima u 2013. godini, kao i sa planovima u 2014.

Svi prisutni su izrazili očekivanja da će zajednička saradnja biti uspješno nastavljena i u 2014. godini.

Sastanak će se održati u prostorijama Ministarstva za ljudska i manjinska prava u 14h.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?