Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан трећи квартални састанак са представницима/цама НВО

Објављено: 16.09.2014. 20:58 Аутор: ПР служба

У оквиру редовних активности предвиђених за трећи квартал текуће године , данас је у просторијама Министарства за људска и мањинска права одржан састанак представника министарства и НВО који се баве питањима заштите и унапређења мањинских права. Састанку су присуствовали представници/е сљедећих невладиних организација: Форум Бошњака, женскеа РАЕ мрежа ,,Прва“, Матица муслиманска, коалиција ,,Роми и Египћани заједно,” ,,Јувентас”, Коалиција ,,Ромски круг,”, ЦЕДЕМ, ,,Млади Роми” и ,,Грађанска алијанса”.

У име Министарства в.д. генералног директора Директората за заштиту мањинских права и слобода, Леон Гјокај упознао је све присутне са досадашњим резултатима сарадње као и са плановима за будуцу сарадњу, истичући да је досадашња сарадња на одличном нивоу.

Представници невладиних организација су се сложили да је састанак био веома конструктиван. Они су изнијели сугестије за бољи рад Фонда за мањине , националних савјета и оцијенили да сарадња државних органа и Нво сектора постаје квалитетнија и интензивнија када је у питању област заштите и унапређења права и слобода мањинских народа и других националних заједница у Црној Гори.

ПР служба Министарства за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?