Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извјештај о консултовању заинтересоване јавности у поступку припреме подзаконских аката за спровођење Закона о судским вјештацима

Објављено: 20.09.2016. 05:52 Аутор: Ђ.П.


ИЗВЈЕШТАЈ О КОНСУЛТОВАЊУ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ЈАВНОСТИ У ПОСТУПКУ ПРИПРЕМЕ ПОДЗАКОНСКИХ АКАТА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЗАКОНА О СУДСКИМ ВЈЕШТАЦИМА

На основу члана 7 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона, Министарство правде је, дана 25.08.2016. године, упутило јавни позив грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, струковним удружењима, политичким странкама, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересованој јавности) да се укључе у поступак припреме текста Правилника о начину и програму провјере стручног знања и практичног искуства за одређену област вјештачења, Правилника о садржају и обрасцу легитимације судских вјештака и Правилника о садржају, обрасцу и начину вођења регистара судских вјештака и да дају своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику.

Поступак консултовања је трајао 20 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства правде.

Након истека рока за консултације констатовано је да није било заинтересованих субјеката у поступку консултовања заинтересоване јавности, односно да у предвиђеном року на адресу Министарства правде нису достављене писане иницијативе, предлози, сугестије или коментари.

Тагови

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?