Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан први састанак Управног одбора за пројекат „Јачање националног учешћа у Хоризонт-у 2020“

Објављено: 07.06.2017. 18:07 Аутор: Министарство науке
Ministarstvo naukeУ организацији Министарства науке, јуче је одржан први састанак Управног одбора пројекта „Јачање националног учешћа у ЕУ Оквирном програму за истраживање и иновације Хоризонт 2020“.

Поред представника Министарства, састанку су присуствовали и представници Министарства финансија, Директората за уговарање и финансирање средстава ЕУ помоћи, представници Делегације Европске уније у Подгорици, као и вођа експертског тима консултантске куће ИБФ, господин Алекс Перси Смит.

На састанку је представљен Извјештај о напретку активности на пројекту, од почетка реализације 18. јануара 2017. године и договорени кораци који ће бити предузети у наредном периоду, у циљу успјешног окончања пројекта.

Оквирни уговор за јачање националног учешћа у ЕУ Оквирном програму за истраживање и иновације „Хоризонт 2020“ се реализује кроз Инструмент за предприступну подршку (ИПА), компоненту ИВ-Оперативни програм за развој људских ресурса 2012-2013. година.

Пројекат је почео са реализацијом 18. јануара 2017. године и трајаће 10 мјесеци.

Укупна вриједност пројекта 299.000 еура.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?