Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održan prvi sastanak Upravnog odbora za projekat „Jačanje nacionalnog učešća u Horizont-u 2020“

Objavljeno: 07.06.2017. 18:07 Autor: Ministarstvo nauke
Ministarstvo naukeU organizaciji Ministarstva nauke, juče je održan prvi sastanak Upravnog odbora projekta „Jačanje nacionalnog učešća u EU Okvirnom programu za istraživanje i inovacije Horizont 2020“.

Pored predstavnika Ministarstva, sastanku su prisustvovali i predstavnici Ministarstva finansija, Direktorata za ugovaranje i finansiranje sredstava EU pomoći, predstavnici Delegacije Evropske unije u Podgorici, kao i vođa ekspertskog tima konsultantske kuće IBF, gospodin Aleks Persi Smit.

Na sastanku je predstavljen Izvještaj o napretku aktivnosti na projektu, od početka realizacije 18. januara 2017. godine i dogovoreni koraci koji će biti preduzeti u narednom periodu, u cilju uspješnog okončanja projekta.

Okvirni ugovor za jačanje nacionalnog učešća u EU Okvirnom programu za istraživanje i inovacije „Horizont 2020“ se realizuje kroz Instrument za predpristupnu podršku (IPA), komponentu IV-Operativni program za razvoj ljudskih resursa 2012-2013. godina.

Projekat je počeo sa realizacijom 18. januara 2017. godine i trajaće 10 mjeseci.

Ukupna vrijednost projekta 299.000 eura.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?