Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ: Одржан је четврти састанак Управног одбора пројекта „Сарадња између Завода за запошљавање Црне Горе и центара за социјални рад“

Објављено: 25.07.2017. 19:19 Аутор: мрсс
mrss

Дана 25. јула 2017. године, у просторијама Министарства рада и социјалног старања, одржан је четврти састанак Управног одбора пројекта „Сарадња између Завода за запошљавање Црне Горе и центара за социјални рад“. Пројекат се реализује у оквиру Оперативног програма „Развој људских ресурса 2012-2013“ који се финансира из Инструмента за претприступну помоћ (ИПА).

Састанак Управног одбора отворио је директор Директората за социјално старање и дјечју заштиту, гдин Горан Кушевија који је поздравио присутне и осврнуо се на период имплементације пројекта и постигнуте резултате. Након излагања, дао је ријеч водитељици пројекта Вањи Хазл.

Трећи шестомјесечни извјештај пројекта и план активности за наредни период представила је Вања Хазл. Приликом представљања наведеног извјештаја фокусирала се на спроведене активности, начин спровођења истих, као и на досадашње резултате пројекта. 

Састанку су присуствовали чланови Управног одбора и њихове замјене: Ана Стијеповић, директорица ЈУ Центра за социјални рад Подгорица, Иван Митровић директор у ЈУ Центар за социјални рад Никшић, Ана Симоновић, самостална савјетница у Директорату за европске интеграције, програмирање и имплементацију ЕУ фондова у Министарству рада и социјалног старања, Марко Драгаш, самостални свајетник у Министарству вањских послова и европских интеграција и Ива Вујовић, самостална савјетница у Директорату за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ) у Министарству финансија.

Састанку је присуствовала и координаторка пројекта,Катја Вукотић.

Представница WYГ Интернатионал конзорцијума Ана Мирић је такође била присутна на састанку. 

Пројекат спроводи конзорцијум у чијем саставу су WYГ Интернатионал и WYГ Савјетовање, док су главни корисници пројекта Министарство рада и социјалног старања, Завод за запошљавање Црне Горе и центри за социјални рад. 

Пројекат је вриједан 413.000 еура и трајаће до краја септембра 2017. године

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?