Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Конкурс за британске Цхевенинг стипендије за академску 2018/2019. годину

Објављено: 26.09.2017. 14:42 Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Обавјештавамо све заинтересоване да је отворен Конкурс за британске Цхевенинг стипендије за академску 2018/2019. годину, за кандидате из Црне Горе.

Рок за пријављивање је 7. новембар 2017. године до 12:00 сати (према ГМТ -гриничко средње вријеме).

Цхевенинг стипендије су дио глобалног програма стипендирања Владе Велике Британије. Програм се односи на постдипломске студије у Великој Британији, а финансира га британско Министарство спољних послова са својим партнерским организацијама.

Цхевенинг стипендије покривају све трошкове и намијењене су талентованим професионалцима који су будући лидери. Додјељују се за једну академску годину, за мастер ниво, за студирање на било којем од водећих британских универзитета.

Детаљне информације о овим стипендијама, апликационе формуларе, упутство за аплицирање и контакт детаље, заинтересовани кандидати могу добити на интернет адреси Амбасаде Велике Британије у Подгорици: www.укинмонтенегро.фцо.гов.ук или www.цхевенинг.орг/монтенегро

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?