Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за консултовање заинтересоване јавности поводом израде Акционог плана за 2018. годину за имплементацију Стартегије за унапређење квалитета живота ЛГБТ особа у Црној Гори 2013-2018.

Објављено: 29.11.2017. 18:50 Аутор: ПР служба

На основу члана 3 Уредбе  о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација Министарство за људска и мањинска права упућује Јавни позив за консултације  заинтересованим ЛГБТ особама, ЛГБТ групама и невладиним организацијама, невладиним организацијама из области људских права и слобода, ЛГБТ родитељима, ученичким, наставничким, родитељским, студентским и академским асоцијацијама, политичким партијама, синдикатима и удружењима послодаваца, новинарима, медијима и новинарским и медијским асоцијацијацијама, спортистима, спортским организацијама и клубовима, навијачким групама, школама и академским институцијама, здраственим, образовним и установама културе, туристичким организацијама и предузећима, локалним самоуправама, националним и локалним радио дифузним јавним емитерима, свим државним органима, институцији Заштитника људских права и слобода Црне Горе и другима, да се укључе у поступак припреме Акционог плана за 2018. годину.

Јавни позив можете преузети овдје:Јавни позив .пдф

Формулар за достављање предлога мјера можете преузети овдје:Формулар за достављање предлога мјера за Акциони план за 2018 (1).доц

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?