Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Пронађен и одузет кокаин; одузета четири возила од безбједносно интересантних лица

Објављено: 31.12.2017. 22:19 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су уз подршку службеника Посебне јединице полиције Центра безбједности Подгорица извршили рацију у угоститељским објектима „Акапулко” у улици Његошевој и „Кригла” на Булевару црногорских јунака.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су уз подршку ПЈП ЦБ Подгорица, 29.12.2017. године, у угоститељском објекту „Кригла” приликом прегледа лица В.К.(40) пронашли замотуљак у ПВЦ кеси са садржајем прашкасте материје бијеле боје, за коју се сумња да је опојна дрога кокаин. Пронађена материја ће бити упућена у Форензички центар ради вјештачења.

В.К. је приведен и о догађају је обавијештен надлежни државни тужилца.

Надаље, службеници ОБ Цетиње су извршили појачану контролу безбједносно интересантних лица на територији Општине Цетиње, којом приликом је контролисано осам безбједносно интересантних лица.

У склопу ових активности службеници ОБ Цетиње су одузели четири путничка моторна возила од безбједносно интересантних лица, и то: путничко моторно возило марке „БМW X3” цетињских регистарских ознака од П.Ж. (30) из Цетиња, пмв марке „Фиат 500” подгоричких регистарских ознака од Т.Ј. (39) из Цетиња, ПМВ марке „Сузуки Сwифт” барских регистарских ознака од М.В. (29) из Цетиња и путничко моторно возило марке „Ренаулт Меган” бјелопољских регистарских ознака од С.Л. (22) из Цетиња.

Одузета возила биће предмет провјера.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?