Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Правни факултет Универзитета Коменског у Братислави отворио двогодишњи мастер програм студија права Европске уније и међународног права на енглеском језику

Објављено: 09.01.2018. 18:21 Аутор: ПР служба Министарства просвјете
Обавјештавамо заинтересоване кандидате да је Правни факултет Универзитета Коменског у Братислави (Република Словачка), први пут од академске 2017/2018. године, отворио нови акредитовани двогодишњи мастер програм студија на енглеском језику, фокусиран на право Европске уније и међународно право.

Овај програм настао је као резултат успјешног пројекта Правног факултета Универзитета Коменског „Лаw оф Еуропеан Интегратион анд Глобализатион (ЛЕИГ)“, подржаног од Европског социјалног фонда. Програм је предвиђен и за стране студенте који имају бечелор диплому у области права. Програм нуди широк спектар предмета, тако да ће студенти, сходно својим интересовањима, а у складу са програмском структуром, моћи да се опредијеле за право међународне трговине, или за право међународних организација.

Цијена школарине за једну академску годину износи 3.500 еура.

Више информација о овом програму, неопходној документацији, као и начину аплицирања и полагања пријемног испита, заинтересовани кандидати могу наћи на интернет адреси хттпс://www.флаw.униба.ск/ен/студy/мастерс-дегрее-программе-ин-енглисх/

Први рок за достављање апликација: 30. април 2018. године
Други рок за достављање апликација: 31. јул 2018. године

За сва додатна појашњења и информације заинтересовани кандидати треба да се обрате контакт особи на Правном факултету Универзитета Коменског у Братислави:

Мицхаела.Кресцанкова@флаw.униба.ск

ОВДЈЕ се може преузети брошура о наведеном програму. 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?