Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Пронађени пиштољ и муниција

Објављено: 10.01.2018. 18:11 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, пронашли и одузели пиштољ и муницију различитог калибра.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су, поступајући на основу оперативних сазнања, у координацији и по налогу државног тужиоца Основног државног тужилаштва у Цетињу, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Основног суда у Цетњу, извршили претрес просторија Спортског центра „Ловћен“, а чији је један дио изнајмио и користио С.Р. (53) из Цетиња. Полицијски службеници су приликом претреса пронашли и одузели пиштољ марке „Таг“, 28 комада разне муниције различитог калибра, шест чаура различитог калибра и једну тзв. кошуљицу од зрна, а за које се сумња да припадају С.Р.

О догађају је обавијештен државни тужилац у ОДТ у Цетињу који је наложио да се оружје и муниција упуте у Форензички центар ради вјештачења, те се изјаснио да ће након добијених резултата квалификовати догађај.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?