Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ: ПОТПИСАН УГОВОР ИЗМЕЂУ МИНИСТАРСТВА РАДА И СОЦИЈАЛНОГ СТАРАЊА И ОПШТИНЕ ДАНИЛОВГРАД

Објављено: 12.01.2018. 20:54 Аутор: мрсс
Дана 12.01.2018. године, министар рада и социјалног старања Кемал Пуришић и предсједник општине Даниловград Бранислав Ђурановић, потписали су Уговор о уступању на привремено управљање и коришћење пословног простора у својини Црне Горе Општини Даниловград, без надокнаде, за потребе ЈУ Дневног центра за дјецу и одрасле са сметњама у развоју у Општини Даниловград. 

Објекат се налази у улици Јефта Шћепановића Чаја, површине 212м2 са припадајућим земљиштем површине 1.918 м2. Укупна вриједност пројекта је око 190.000,00 €.

Министар рада и социјалог старања, Кемал Пуришић је истакао да Влада Црне Горе и Министарство рада и социјалног старања, на овај начин потврђује значај пружања услуга социјалне и дјечије заштите, посебно услуге које су намијењене најрањивијим категоријама становништва. Указао је да на овај начин Влада Црне Горе и Министарство рада социјалног старања наставља подршку Општини Даниловград која је увијек показивала сензибилитет према овој категорији становништва.

Предсједник Општине Даниловград Бранислав Ђурановић је истакао задовољство поводом потписивања Уговора о уступању пословног простора који ће задовољити све оно што је потребно дјеци и омладини са сметњама и тешкоћама у развоју, уз истицање захвалности Влади Црне Горе и Министарству рада и социјалног старања за подршку на реализацији пројекта. Осврнувши се на пројекте реализоване у претходној години, који су такође били усмјерени на побољшање услова живота грађана, указао је на значај овог објекта, обзиром да ће у истом боравити чланови Удружења дјеце и родитеља са посебним потребама „Растимо заједно“, које је локална управа и до сада подржавала. 

ПР служба Министарства рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?