Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Беране: Расвијетљена два кривична дјела из области имовинских деликата; против два лица поднијете кривичне пријаве

Објављено: 12.01.2018. 21:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Беране су, предузимајући мјере и радње у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата, расвијетлили два кривична дјела и том приликом надлежном тужиоцу поднијели кривичне пријаве против два лица.

Наиме, службеници ЦБ Беране су, 02.01.2018. године, надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву против малољеног А.А. (14) из Берана, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа на штету маркета „Наш дисконт – Воли“ – пиро центар „Мирновац“ који се налази у улици Драгише Радевића. Он је, како се сумња, 02.01.2017. године, употребом физичке снаге провалио врата од контејнера за продају пиротехнике „Мирновац“ и из њега отуђио већу количину пиротехничких средства.

Такође, службеници ЦБ Беране су, 11.01.2018. године, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Беранама поднијели посебан извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог починиоца против Н.Д. (18) из Берана због постојања основане сумње да је починио кривично дјело крађа на штету М.К. Он је, сумња се, ово кривично дјело починио на начин што је у току ноћи 04/05.01.2018. године, употребом подесног средства поломио стакло на возилу марке Југо, након чега је ушао у возило и употребом подесног средства поломио браву за стартовање возила и спајањем жица ставио у погон возило, након чега се возилом удаљио у непознатом правцу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?