Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција у Тивту одмах пронашла возача којег је пријавио Вуксановић; пријављени возач и његов сувозач негирали наводе пријаве – тужилац се изјаснио да нема елемената бића кривичног дјела

Објављено: 13.01.2018. 18:01 Аутор: УП
Поводом текста који је објавио портал ЦДМ под насловом „Радоњић се аутомобилом залетио на Вуксановића“, а што су пренијели и други медији и портали, обавјештавамо вас сљедеће:

Адријан Вуксановић из Тивта је синоћ, 12.01.2018. године у 23,31 часова, телефонским путем пријавио Дежурној служби Одјељења безбједности Тиват да је у насељу Доња Ластва у Тивту (на приобалном путу), док је пјешачио, непознато лице управљајући возилом „ВW Поло", тиватских регистарских ознака чији је ознаке навео, пролазећи поред њега кренуло према њему, а затим возилом нагло скренуло у страну те умало остварило контакт са њим, те да је након тога то лице из возила гласно викало према њему.

Брзом интервенцијом полицијских службеника након десетак минута од пријаве пронађено је предметно возило којим је управљао С.Р. из Тивта. Са С.Р. је потом у просторијама ОБ Тиват у 23,50 обављен информативни разговор поводом пријаве Вуксановића. У својој изјави С.Р. је негирао наводе Вуксановића, те је навео да се враћао из Горње Ластве али да проласком наведеним путем није ни примјетио Вуксановића. Убрзо је идентификован и сувозач С.Р, а ради се о В.С. из Тивта. В.С. је у просторијама ОБ Тиват дао изјаву идентичну изјави С.Р.

О догођају је упознат државни тужилац у ОДТ у Котору који се изјаснио да у описаном догађају нема елемената бића кривичног дјела чије се гоњење предузима по службеној дужности.

О поступању полицијских службеника и о ставу надлежног тужиоца је упознат и Вуксановић.

Даљи оперативни рад је у току.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?