Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић примио представнике 32Гроуп: Заинтересовани за инвестиције у туризам првенствено у Улцињу и организацију великих спортских манифестација у ЦГ

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
Предсједник Владе Душко Марковић примио је представнике компаније 32Гроуп на челу са предсједником и извршним директором Групе Маџидом Пишјаром.

Представници компаније са сједиштем у Дубаију, која се са својим подружницама на четири континента бави, између осталог, развојем простора, пољопривредом, управљањем инвестицијама и пословним менаџментом, изразили су интересовање за пословање у Црној Гори.

Предсједник Владе је упознао саговорнике са политичком и економском ситуацијом у нашој земљи, са изузетним резултатима на вањскополитичком и економском плану и са нашим политичким приоритетима. Премијер Душко Марковић је рекао да је једна од стратешких политика Владе унапређење инвестиционог амбијента и да су у том смислу врата отворена за инвеститоре од којих не очекујемо само новац већ и преношење у Црну Гору искустава у пословању и управљању.

32Гроуп је изразила посебно интересовање за инвестиције у туризам и то у подручју Улциња гдје одмах жели да преузме одређене туристичке објекте, као и за инвестиције и пољопривреду широм Црне Горе. На састанку је 32Гроуп изразила спремност да организује у Црној Гори спортске манифестације највишег ранга и исказала заинтересованост за валорозацију аеродрома у Подгорици и Тивту.

Састанку је присуствовао и предсједник Општине Улцињ Назиф Цунгу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?