Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Расвијетљено кривично дјело лажно представљање; два лица лишена слободе

Објављено: 24.01.2018. 15:45 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности лишили слободе два лица осумњичена за кривично дјело лажно представљање.

Наиме, службенци ЦБ Бар су, 23.01.2018. године, лишили слободе М.М. (26) и Е.В. (21), оба из Бара, због сумње да су починили кривично дјело лажно представљање на штету малољетних Ш.В. и У.Н. из Бара.

М.М. је како се сумња, у договору са Е.В, у намјери да себи и њему прибави имовинску корист, у два наврата 04.01. и 20.01.2018. године, починио кривично дјело лажно представљање, на начин што се малољетним лицима Ш.В. и У.Н. представљао као службено лице – полицијски инспектор. Он је том приликом, сумња се, од њих тражио на увид лична документа и да му предају мобилне телефоне. М.М. је одузете телефоне, како се сумња, продао Е.В.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару који је наложио да се М.М. и Е.В. лише слободе и да му се приведу уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починили кривично дјело лажно представљање.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?