Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив СWГ за подршку манифестацијама и активностима “људи-људима” у прекограничном региону „ДринаТара“

Објављено: 25.01.2018. 15:35 Аутор: МПРР

Стална радна група за регионални рурални развој (СWГ) у југоисточној Европи у оквиру СWГ ЕЦ пројекта „Регионална сарадња и умрежавање у области пољопривреде, руралног и економског развоја прекограничних подручја” финансиран од стране Европске Уније објављује позив за подршку манифестацијама/активностима људи-људима.

Активност „људи – људима“ представља алат за умрежавање, јачање сарадње, промоцију прекограничних региона и њихове културне, традиционалне и природне баштине и подржава економске активности на пољу развоја производа и услуга, као и стварању прекограничних ланаца вриједности.

У склопу СWГ ЕЦ пројекта „Регионална сарадња и умрежавање у области пољопривреде, руралног и економског развоја прекограничних подручја” активности могу бити реализоване у таргетираном прекограничном региону „Дрина-Тара“, у сљедећим земљама и општинама:

  • Црна Гора: Пљевља, Бијело Поље;
  • Србија: Љубовија, Бајина Башта, Пријепоље, Прибој, Чајетина, Ужице;
  • Босна и Херцеговина: Вишеград, Рудо, Горажде, Сребреница, Братунац, Милићи.

Манифестацију је потребно реализовати најкасније до 01.11.2018 године. Свака подршка која се тражи на основу овог позива не може прец́и 2,000 ЕУР без ПДВ-а. Укупни буџет манифестације/активности и други доприноси нису ограничени.

Овим путем СWГ позива све заинтересоване представнике из јавног, приватног и цивилног сектора да номинују једну манифестацију која доприноси горе наведеним циљевима за подршку од стране СWГ-а. Потребно је да попуните Пријавни образац и буџет, те исте доставите најкасније до 16.02.2018 (до краја радног времена) путем е-маила на:

дрина-тара@сwг-сеерурал.орг

Пријаве се могу поднијети на локалним језицима, након чега ће СWГ Секретаријат у сарадњи са комисијом састављеном од представника Министарстава пољопривреде Западног Балкана донијети одлуку о избору манифестације. По одобрењу, пријаве са буџетом се подносе на енглеском језику. Напомињемо да је званична верзија документације на енглеском језику и у случају контрадикторности и неслагања валидна је оригинална верзија на енглеском језику.

Линк за преузимање документације је:

Пријавни образац и буџет + Прируцник
Апплицатион форм анд Будгет + Мануал

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?