Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ДАВОС - Предсједник Марковић се састао са Хусаином Сајванијем: Дамац већ ове године инвестира у једну од локација у Приморју

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Предсједник Владе Душко Марковић састао се у Давосу са предсједником компаније Дамац Хусаином Сајванијем (Хуссаин Сајwани) који је најавио да ће већ ове године потписати уговор којим ће инвестирати у једну од атрактивних туристичких локација у Приморју.

Премијер Марковић истакао је потпуну спремност и Владе и Кабинета предсједника Владе да изађу у сусрет интересовањима реномираних инвестирора.

Предсједник Дамаца рекао је Премијеру да је путовао и радио широм свијета, али да Црну Гору сматра једном од најљепших земаља. Истакао је посебан значај квалитетне авиодоступности Црне Горе.

Компанија Дамац још од 2002. године држи позицију водећег градитеља у сектору луксузних некретнина на тржиштима Средњег Истока, с најзначајнијим пројектима у Уједињеним Арапским Емиратима, Саудијској Арабији, Катару, Јордану, Либану и Оману.

Предсједник Марковић састао се са предсједником Дамаца 23. августа када је Хусаин Сајвани исказао намјеру да инвестира у Црну Гору.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?