Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађено око 60 грама хероина; осумњичени лишен слободе

Објављено: 26.01.2018. 16:50 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге су јуче, предузимајући мјере и радње у циљу сузбијања тзв. уличне продаје опојне дроге, лишили слободе лице осумњичено за кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Одсјека су, 25.01.2018. године око 12,00 часова, поступајући по оперативним информацијама, у улици 27. марта, насеље Забјело, контролисали В.Р. (36) из Подгорце. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели једно веће пвц паковање са садржајем прашкасте материје свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин укупне тежине око 60 грама.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да се В.Р. бавио набавком и стављањем у промет опојне дроге хероин, коју је, како се сумња, набављао у количинама од око 60 и више грама, а коју је потом препакивао и стављао у даљу тзв. уличну продају на подручју Подгорице.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се уз кривичну пријаву В.Р. лиши слободе и приведе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?