Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић у Давосу: Одговорна политика Црне Горе резултирала је снажном међународном репутацијом

Предсједник Владе Душко Марковић је оцијенио да је 18. Свјетски економски форум у Давосу био одлична прилика да Црна Гора представи своје економске и развојне потенцијале, као и да је остварио бројне контакте са политичким лидерима и озбиљним инвеститорима.

„Одговорна политика Црне Горе резултирала је снажном међународном репутацијом: као нова чланица НАТО-а добили смо позив да учествујемо на највећем глобалном економском и политичком форуму у Давосу. То је била одлична прилика да Црна Гора представи своје економске и развојне потенцијале, а остварио сам бројне контакте са озбиљним власницима капитала који улажу или су спремни да улажу у Црну Гору. То је, такође, била прилика да остварим и бројне контакте са предсједницима влада и политичким лидерима бројних земаља које снажно подржавају Црну Гору и цијене њен свеукупни напредак. На данашњем Форуму смо остварили и састанак лидера земаља Западног Балкана са предсједавајућом Бугарском и комесаром Ханом и представницима бројних европских компанија које имају за циља да обезбиједе бољу будућност за Регион и да остваре предуслове за његов нови економски замах“, рекао је предсједник Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?