Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Нема граница у сарадњи младих Црне Горе и Косова

Објављено: 31.01.2018. 18:00 Аутор: Министарство спорта
Подгорица, 31. јануар 2018. - Сарадња црногорског Министарства спорта и Министарства културе, омладине и спорта Републике Косова ускоро ће бити конкретизована потписивањем Споразума о сарадњи у области спорта и омладинске политике- најављено је на састанку генералних директора Директората за спорт и младе Милоша Лалевића и Ненада Копривице са замјеником косовског министра културе, омладине и спорта Бобаном Станковићем.

Ministarstvo sporta
 
Споразум ће, како су оцијенили, подстаћи интензивнију сарадњу два министарства у области спорта и политике младих. То се, нагласио је Станковић, у првом реду односи на школски спорт и чвршће повезивање младих путем конкретних пројеката.
На састанку у Министарству спорта Црне Горе, Лалевић и Корпивица упознали су новоименованог косовског колегу са досадашњом сарадњом и сагледали преостале могућности за иновирање билатералних односа Црне Горе и Косова, путем редовне размјене информација о прописима и стратешким актима у областима спорта и политике младих.

Ministarstvo sporta

Замјеник министра културе, омладине и спорта у Републици Косово Бобан Станковић и директор Директората за младе и спорт у Министарству културе, омладине и спорта Џеват Бајрами бораве у службеној посјети Црној Гори, у циљу успостављања међудржавне сарадње у омладинској политици.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?