Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лишен слободе осумњичени за КД тешка крађа и КД тешка крађа у покушају

Објављено: 31.01.2018. 19:21 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимајући мјере и радње у циљу сузбијања кривичних дјела из области имовинских деликата, расвијетлили два кривична дјела и то кривично дјело тешка крађа и кривично дјело тешка крађа, и том приликом лишили слободе лице осумњичено да је починило ова криивчна дјела.

Наиме, службеници ЦБ Подгорице су лишили слободе А.Ф. (21) из Подгорице због сумње да је починио кривично дјело тешка крађа у покушају на штету маркета „Јасавић“ у улици Александра Пушкина и кривично дјело тешка крађа на штету ауто центра „Б&С“ – агенције за регистрацију возила која се налази у улици Жртава фашизма.

А.Ф. је, како се сумња, кривично дјело тешка крађа у покушају починио на начин што је, 26.01.2018. године око 18,00 часова, ушао у маркет „Јасавић“, у друштву са Б.Б, и из искористивши непажњу раднице покушао је да отуђи касу која се налазила на пулту, али у томе није успио, након чега се удаљио у правцу улице Жртава фашизма.

Надаље, А.Ф. је, како се сумња, ушао у гаражу ауто центра „Б&С“, и искористивши непажњу радника, са вјешаоника је отуђио торбицу у којој су се налазили 50 еура, лична документа и кључеви од стана и возила, након чега се удаљио у правцу стадиона „Рибница“.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорци који је наложио да се А.Ф. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због основане сумње да је починио наведена кривична дјела.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?