Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађено више комада муниције; осумњичени лишен слободе

Објављено: 31.01.2018. 19:35 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су данас, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 31.01.2017. године, у координацији и по наредби надлежног тужилаштва, поступајући по наредби судије за истрагу Вишег суда у Подгорици, извршили претрес стана и других просторија које користи В.Т. (66). Том приликом, полицијски службеници су пронашли девет комада муниције од ловачке пушке, 14 комада муниције од аутомаске пушке, четири комада пиштољске муниције и метални бокс.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се В.Т. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?