Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Почела обука за новопримљене војника по уговору

Објављено: 06.02.2018. 21:03 Аутор: мод
Данас је у Центру за обуку Војске Црне Горе, у касарни “Милован Шарановић” у Даниловграду, свечано почела обука за 54 новопримљена војника по уговору.

Основна обука војника биће реализована у касарни “Милован Шарановић”, а на крају тромјесечне обуке, биће реализована вјежба у теренским условима. 

Након основне обуке војници ће бити упућени у матичне јединице, гдје ће наставити са реализацијом Плана и програма стручно-специјалистичке обуке, у циљу стицања знања неопходних за успешно извршавање задатака на формацијским дужностима.

Свечаности су присуствовали вршилац дужности начелника Одјељења за обуку Генералштаба Војске Црне Горе потпуковник Живко Ракочевић, главни подофицир ВЦГ заставник Стеван Крговић, замјеник команданта Центра за обуку мајор Милоје Кнежевић, први подофицир Центра за обуку заставник Амир Ибишевић и први подофицири јединица из чијег састава су војници на обуци.

mod
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?