Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Договорене три донације ТИКА агенције

Објављено: 12.02.2018. 21:28 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Турска агенција за међународну сарадњу и координацију – ТИКА у 2018. години инвестираће у школску опрему и инфраструктуру неколико школских објеката, договорено је на састанку представника Министарства просвјете и поменуте Агенције.

На састанку у агенцији ТИКА, коме су присуствовали државни секретар у Министарству просвјете Александар Митровић, секретар Министарства просвјете Омер Мехмедовић, начелник Службе за инвестиције и јавне набавке Министарства Филип Грујић и координатор агенције ТИКА Ахмет Алтун, најављене су три вриједне донације за прву половину ове године.

Наиме, ТИКА ће, уз суфинансирање Министарства просвјете, донирати новац за реконструкцију ЈУ ОШ “29. новембар” Диноша, Тузи, затим за реконструкцију фискултурне сале ЈУ Гимназиија Тузи, а донираће и паметне табле и рачунарску опрему за ЈУ Гимназија “30. септембар”, Рожаје.

Након израде главних пројеката знаће се и висина улагања, а већина радова планираних за ову годину изводиће се током љетњег распуста.

У сарадњи са Министарством просвјете ТИКА ће размотрити и инфраструктрурне потребе још неколико школских установа.

 

ПР Служба Министарства просвјете

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?