Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација Агробуџета за 2018. годину сјутра у Никшићу

Објављено: 13.02.2018. 21:01 Аутор: МПРР

Пољопривредни произвођачи са подручја општине Никшић биће у прилици да се, у сриједу 14. фебруара, детаљније упознају са свим мјерама подршке које су им на располагању кроз овогодишњи Агробуџет.

Презентација ће се одржати у Технополису, са почетком у 12:00х.

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја наставиће представљање Агробуџета за 2018. и у другим општинама, према плану промоције. У петак, 16. фебруара, презентција ће бити одржана у Колашину, у просторијама Центра за културу, са почетком у 10:00х. Истог дана презентација ће се одржати и у Мојковцу, у згради општине, са почетком у 13:00х.

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја и савјетодавних служби произвођаче ће детаљније упознати са мјерама подршке из Агробуџета, процедурама пријављивања, потребном документацијом и начином подношења захтјева. Посебна пажња биће посвећена новим мјерама и новинама у односу на претходну годину.

Позивамо све заинтересоване пољопривредне произвођаче да присуствују презентацији.

Позивамо и представнике медија да испрате овај догађај.

 

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?